Säästövinkit

Lue näitä säästövinkkejä kun rahat on saatava riittämään. Sentinvenytys onkin sillä tavalla erikoinen taitolaji, että siinä kuka tahansa voi menestyä. Haluatko kokeilla? Lukemalla tätä sivustoa opit jo neljässä minuutissa rahanarvoisia asioita.

Olet nyt täällä: Säästövinkit

Vaatteissa säästäminen

Jokaisen muotivillityksen seuraaminen voi olla lompsalle melko kova koettelemus ja sen vuoksi onkin hyvä miettiä, halutaanko näyttää siltä kuin oltaisiin trendivirran aallonharjalla, vai valitaanko vaatteet käyttötarkoituksen ja tilanteen mukaan. Vaatemenoissa säästäminen sisältää muutamia nykypäivänä monille omituiseltakin kuulostavia asioita — yksi niistä asioista on vaatteiden korjaaminen. Vaatemenoissa voikin säästää hankkimalla neulan ja lankaa.

:-)

Voit pienentää vaatemenojasi ostamalla vaatteita silloin kun tarvitset uusia ja silloinkin hankkimalla sellaisia vaatteita, joista todella pidät niin etteivät ne jää lojumaan vaatekaappiin. Nämä kaksi asiaa kun pidetään mielessä alennusmyyntejä kierrellessä, on säästö usein jo kymmeniäkin euroja. Voit säästää vaatemenoissa myös valitsemalla tietenkin kestäviä, laadukkaita vaatteita, hoitamalla ja pesemällä vaatteet oikein. Sitten yksi nykypäivänä etenkin nuoremmalle väelle yllättävä vinkki: vaatteita voi oikeasti korjata. Monia asioita ei nykypäivänä asioiden monimutkaistumisen vuoksi voi itse korjata, mutta esimerkiksi housusta irronneen napin voi todellakin kursia kohdilleen, ja jos se ei onnistu, suutari tai ompelimo voi auttaa.

Tarvitseeko tämä kirjoitus täydennystä?
Täydennykset ja kommentit alapuolelle, kiitos.

"Vaatteissa säästäminen" on saanut pisteet 8,3 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 3 kertaa.

Muiden täydennykset näihin vinkkeihin

Vaatimattomiltakin tuntuvat säästövinkit voivat olla avuksi arvaattomaksi.

Kitupiikki 31. maaliskuuta 2015

Vanhoista tekstiileistä voi tehdä uusia ja itseään miellyttäviä vaatteita, asusteita ja sisustustekstiilejä jos omistaa ompelukoneen. Kirppiksiltä löytyy mahtava valikoima uudelleen muokattavia tekstiilejä. Halpoja ja hyviä ompelukoineita saa käytettynä todella halvalla.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Vaatteissa säästäminen sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

© Säästövinkit.com 2021
Tiedätkö uuden säästövinkin? Jaa se meille!. Jos haluat säästämisen sijaan tienata, tsekkaa rahaanetistä.com.