Säästövinkit

Lue näitä säästövinkkejä kun rahat on saatava riittämään. Sentinvenytys onkin sillä tavalla erikoinen taitolaji, että siinä kuka tahansa voi menestyä. Haluatko kokeilla? Lukemalla tätä sivustoa opit jo neljässä minuutissa rahanarvoisia asioita.

Olet nyt täällä: Säästövinkit

Sekalaisia säästövinkkejä

Tällä sivustolla kerrottujen tiettyihin tilanteisiin painottuneiden artikkeleiden lisäksi on monia sekalaisia asioita, joihin perehtyminen voi johtaa rahan säästämiseen. Sekalaisia säästövinkkejä on kerätty tälle sivulle. Sivua päivitetään aika ajoin kun uusia vinkkejä on löydetty, tai vanhoihin on keksitty parannuksia. Jos haluat ehdottaa omaa säästövinkkiäsi sivulle, kirjoita vaikka palautetta tai kommenttia alla olevalla lomakkeella.

;-)

Ajan myötä pieniltä, vaatimattomilta tuntuvista ostoksista muodostuu merkittäviä rahavirtoja. Ja ne virrat vievät poispäin sinusta. Tässä on keinoja, joilla voit ryhtyä patoamaan tilannetta. Pikkumenojen vähentäminen tarkoittaa rahan säästämistä: tupakoinnin lopettaminen tai ainakin sen vähentäminen on helppo ja etenkin terveellinen päätös, myös iltapäivälehden ostamisen voi jättää väliin ja lukea viimeisimmät tapahtumat joko huoltoasemalla, netissä tai kirjastossa. Samoin herkullisiin kääreisiin pakattujen suklaiden sivuuttaminen voi olla hyvä kikka pitää Matti kaukana lompakosta. Lähdevettä ei yleensä tarvitse ostaa, eikä pitsaa tilata kotiin. Esimerkiksi jos Kotipizzasta tilataan kerran viikossa perhepitsa, se on vuositasolla useampi satalappunen, jonka olisi voinut käyttää toisin.

Tarvitseeko tämä kirjoitus täydennystä?
Täydennykset ja kommentit alapuolelle, kiitos.

"Sekalaisia säästövinkkejä" on saanut pisteet 7,3 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 3 kertaa.

Ehdota täydennyksiä näihin vinkkeihin

Vaatimattomiltakin tuntuvat säästövinkit voivat olla avuksi arvaattomaksi.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Sekalaisia säästövinkkejä sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

© Säästövinkit.com 2021
Tiedätkö uuden säästövinkin? Jaa se meille!. Jos haluat säästämisen sijaan tienata, tsekkaa rahaanetistä.com.