Säästövinkit

Lue näitä säästövinkkejä kun rahat on saatava riittämään. Sentinvenytys onkin sillä tavalla erikoinen taitolaji, että siinä kuka tahansa voi menestyä. Haluatko kokeilla? Lukemalla tätä sivustoa opit jo neljässä minuutissa rahanarvoisia asioita.

Olet nyt täällä: Säästövinkit

Puhelinlaskussa säästäminen

Matkapuhelin, kännykkä, on toki nykypäivänä useimmille meistä välttämätön hyödyke eikä siitä miksikään pääse. Vanhempi polvi saattaa lisäksi käyttää lankapuhelinta. Nämä asiat johtavat säännöllisiin kustannuksiin, joista voi yrittää nipsaista pienen viipaleen irti. Monesti siitä säästöviipaleesta suurin osa muodostuu lörpöttelystä.

:-O

Jos käytät kännykkää, puhelinlaskun pienentämisessä yksi tärkeimmistä säästövinkeistä on vähentää lörpöttelyn määrää. Lisäksi sopivan kännykkäliittymän valitseminen voi auttaa pienentämään kuukausimaksun määrää, tai jopa kokonaan lopettamaan sen jos päädyt valitsemaan esimerkiksi prepaid-liittymän, johon saldoa ladataan etukäteen. Monet eivät ehkä tule ajatelleeksi, että saman operaattorin liittymien välillä soitteleminen ja tekstaaminen on halvempaa kuin eri operaattoreiden liittymien välillä. Esimerkiksi Saunalahden liittymästä toiseen Saunalahden liittymään soittaminen voi olla tuntuvasti huokeampaa kuin Saunalahden–Soneran välillä. Joskus tekstaaminen tulee puhumista halvemmaksi. On hyvä muistaa, että palvelunumeroihin soittaminen on kallista, samoin kaikenlaisiin kilpailuihin, äänestyksiin ja televisiochätteihin osallistuminen. Säästää voi tietenkin myös maksamalla puhelinlaskun ajoissa. Maksumuistutukseen kun yleensä lisätään ekstrakuluja.

Tarvitseeko tämä kirjoitus täydennystä?
Täydennykset ja kommentit alapuolelle, kiitos.

"Puhelinlaskussa säästäminen" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 1 kertaa.

Ehdota täydennyksiä näihin vinkkeihin

Vaatimattomiltakin tuntuvat säästövinkit voivat olla avuksi arvaattomaksi.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Puhelinlaskussa säästäminen sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

© Säästövinkit.com 2021
Tiedätkö uuden säästövinkin? Jaa se meille!. Jos haluat säästämisen sijaan tienata, tsekkaa rahaanetistä.com.