Säästövinkit

Lue näitä säästövinkkejä kun rahat on saatava riittämään. Sentinvenytys onkin sillä tavalla erikoinen taitolaji, että siinä kuka tahansa voi menestyä. Haluatko kokeilla? Lukemalla tätä sivustoa opit jo neljässä minuutissa rahanarvoisia asioita.

Olet nyt täällä: Säästövinkit

Ruokamenoissa säästäminen

Joissain asioissa voi säästää, mutta ruoka-asioihin monet eivät ole kovin hanakoita puuttumaan. On toki tärkeää syödä monipuolisesti ja terveellisesti. Rahaa voi ruokamenoissa säästää monin eri tavoin ilman, että se johtaisi kurnivaan vatsaan tai puutostiloihin. Monivitamiineja ja kalaöljyjä kannattaa etsiä mieluummin netistä kuin lähiapteekin hyllyiltä.

:-O

Ruokamenoissa voi säästää esimerkiksi valmistamalla ruoan itse, leipomalla itse, suunnittelemalla ostokset etukäteen ja siten välttämällä hetken oikuista ostoskoriin tai -kärryyn päätyvät ekstrat. Myös hintojen vertailu on hyvä keino säästää euroja. Kioskeissa ja huoltoasemissa hinnat ovat järjestään korkeammat kuin ruokakaupassa. Lisäksi eräitä tuotteita voi hyvin pakastaa, ruokaa voi tehdä kerralla enemmän ja pakastaa siitä osan. Ei kannata ostaa niin paljon ruokaa, että osa siitä pilaantuu. Tähteitäkin voi hyödyntää. Työpaikalla ruokaileminen voi syödä aimo annoksen ruokaan käytettävästä rahamäärästä, sen vuoksi omia eväitä on syytä suosia. Niinkin pienen asian kuin oman kankaisen muovikassin tuominen kauppaan voi vuositasolla johtaa kymmenien eurojen säästöihin — muovikassin parikymmentä senttiä on pitkällä tähtäimellä merkittävä kuluerä, jonka voi nipsaista pois hyvin helposti.

Tarvitseeko tämä kirjoitus täydennystä?
Täydennykset ja kommentit alapuolelle, kiitos.

"Ruokamenoissa säästäminen" on saanut pisteet 7,5 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 2 kertaa.

Muiden täydennykset näihin vinkkeihin

Vaatimattomiltakin tuntuvat säästövinkit voivat olla avuksi arvaattomaksi.

Kitupiikki 31. maaliskuuta 2015

Itse paistetttujen leivonnaisten hintaan kannattaa laskea mukaan energiankulutus, joka paistamiseen menee. Joskus saattaa saada ale-laarista pullaa edullisemmin.

Pete 31. maaliskuuta 2015

No joo, oikeastaan olet ihan oikeassa. Laskua tulee etenkin jos tulee leivottua paljon ja on mietittävä sähkölaskua. :-]

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Ruokamenoissa säästäminen sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

© Säästövinkit.com 2021
Tiedätkö uuden säästövinkin? Jaa se meille!. Jos haluat säästämisen sijaan tienata, tsekkaa rahaanetistä.com.