Säästövinkit

Lue näitä säästövinkkejä kun rahat on saatava riittämään. Sentinvenytys onkin sillä tavalla erikoinen taitolaji, että siinä kuka tahansa voi menestyä. Haluatko kokeilla? Lukemalla tätä sivustoa opit jo neljässä minuutissa rahanarvoisia asioita.

Olet nyt täällä: Säästövinkit

Pullojen keräys

Humoristisesti ajateltuna pulloja voi kerätä joko aktiivisesti tai passiivisesti. Aktiivinen keräily tarkoittaa illalla, yöllä tai aamulla kylille lähtemistä pussin kanssa pulloja sekä tölkkejä poimimaan. Passiivinen pullojen keräys tarkoittaa sen pussin pitämistä kotona ja laittamalla sinne omasta käytöstä jääneet juomatölkit ja -pullot. Jo pienestä vesipullostakin voi saada parikymmentä senttiä kappaleelta. Isot virvoitusjuomapullot ovat 40 sentin arvoisia.

;-)

Pullojen keräilyllä voi tienata useita euroja, joskus useita kymmeniä euroja, harvemmin jopa satakunta euroa per keikka. Pullonkerääjät voivat niittää parhaimman sadon vaikkapa juhannuksena, tai jonkin yleisötapahtuman kuten Kotkan Meripäivien yhteydessä. Myös musiikkitapahtumat ja muut paljon yleisöä keräävät tapahtumat ovat usein tuottoisia. Pullojen kerääminen edellyttää usein polkupyörän käyttämistä jos halutaan käydä koluamassa laaja alue. Esimerkiksi vappuna tai koulujen päättymisen yhteydessä oman paikkakunnan suosikkipaikat kannattaa laittaa mieleen ja herätyskello soimaan, sillä juhlijoiden vetäydyttyä yöpuulle tulevat paikalle usein muutkin pullojen kerääjät.

On syytä muistaa, että pullojen kerääminen tarkoittaa käsien likaamista. Sen vuoksi hansikkaat ovat usein tarpeen, etenkin jos on vaarana joutua tekemisiin lasinsirpaleiden tai injektioneulojen kanssa. Monet eivät ajattele ympäristöään sen vertaa, että miettisivät miten ikävää on polkupyörällä väistellä sirpaleita tai että perheen lemmikkikoira saattaa astua huumeneulaan. Tällaisten vaarallisten tekijöiden lisäksi pullonkerääjän ”ammattikunta” joutuu usein tekemisiin päihtyneiden ihmisten kanssa, jotka saattavat käyttäytyä hyvinkin arvaamattomasti.

Pullojen keräämisestä on kirjoitettu enemmän ja paremmin PullojenKerääminen.com. Siellä esitellään muun muassa keräyspaikat, lasketaan miten paljon voisi periaatteessa tienata, ja mitä mieltä verottaja on panttirahoista.

Tarvitseeko tämä kirjoitus täydennystä?
Täydennykset ja kommentit alapuolelle, kiitos.

"Pullojen keräys" on saanut pisteet 8,3 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 4 kertaa.

Muiden täydennykset näihin vinkkeihin

Vaatimattomiltakin tuntuvat säästövinkit voivat olla avuksi arvaattomaksi.

saima 21. toukokuuta 2017

se on ekoteko kun kerää tölkit pois

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Pullojen keräys sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

© Säästövinkit.com 2019
Tiedätkö uuden säästövinkin? Jaa se meille!. Jos haluat säästämisen sijaan tienata, tsekkaa rahaanetistä.com.