Säästövinkit

Lue näitä säästövinkkejä kun rahat on saatava riittämään. Sentinvenytys onkin sillä tavalla erikoinen taitolaji, että siinä kuka tahansa voi menestyä. Haluatko kokeilla? Lukemalla tätä sivustoa opit jo neljässä minuutissa rahanarvoisia asioita.

Olet nyt täällä: Säästövinkit

Kitupiikin säästövinkit

Nämä kitupiikin säästövinkit ovat humoristisia, omituisia ja ehkä hieman epäkäytännöllisiäkin konsteja säästää olemassa olevaa omaisuutta ja rahoja. Näistä vinkeistä ei ehkä elämänlaatu kohene, mutta ainakin luontoa säästetään kuormittumiselta ja ehkäpä lantti jos toinenkin siinä sivussa.

:-/

Yksi selvää säästöä tuova konsti on ostaa apteekista rinnakkaisvalmisteita. Esimerkiksi Buranan tilalle voi ottaa usein Ibumaxia. Samaan tapaan ruokakaupassa voi Rainbow’n mehu olla halvempi kuin “merkkituote”. Lisäksi muita omalla vastuulla toteutettavia säästövinkkejä ovat:

Lukijoiden jättämät vinkit

Tarvitseeko tämä kirjoitus täydennystä?
Täydennykset ja kommentit alapuolelle, kiitos.

"Kitupiikin säästövinkit" on saanut pisteet 7,8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 9 kertaa.

Ehdota täydennyksiä näihin vinkkeihin

Vaatimattomiltakin tuntuvat säästövinkit voivat olla avuksi arvaattomaksi.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kitupiikin säästövinkit sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

© Säästövinkit.com 2021
Tiedätkö uuden säästövinkin? Jaa se meille!. Jos haluat säästämisen sijaan tienata, tsekkaa rahaanetistä.com.