Säästövinkit

Lue näitä säästövinkkejä kun rahat on saatava riittämään. Sentinvenytys onkin sillä tavalla erikoinen taitolaji, että siinä kuka tahansa voi menestyä. Haluatko kokeilla? Lukemalla tätä sivustoa opit jo neljässä minuutissa rahanarvoisia asioita.

Olet nyt täällä: Säästövinkit

Annan parhaat säästövinkit

Nämä säästövinkit perustuvat lukijoiden, siis Anna-lehden lukijoiden, itsensä ilmoittamiin vinkkeihin. Vinkit on kuratoitu mahdollisimman kompaktiksi kokonaisuudeksi. Säästyypähän tilaa… Se sopii hyvin Säästövinkit.com-sivustoon. :-) Siis kaikkein parhaimpia säästövinkkejä, joita kyseiset annalaiset ovat jakaneet, ovat: astianpesutablettien puolittaminen, älä mene kauppaan nälkäisenä (vaarana tehdä tarpeettoman isoja ruokaostoksia), vertaa minkälaisia voittoja tarjoaa netticasino vs. kassojen takana sijaitsevien pelikoneiden potit (loogista valita suurempi voittomahdollisuus), muovikassin sijaan käytä kauppakassia (esim. niitä tukevia S-marketin “säkkejä”, joissa on esim. mustikoiden kuvia), valmista itse isohko annos ruokaa kerralla…

Ja nämä myös!

Tarvitseeko tämä kirjoitus täydennystä?
Täydennykset ja kommentit alapuolelle, kiitos.

"Annan parhaat säästövinkit" on saanut pisteet 7,5 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 2 kertaa.

Ehdota täydennyksiä näihin vinkkeihin

Vaatimattomiltakin tuntuvat säästövinkit voivat olla avuksi arvaattomaksi.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Annan parhaat säästövinkit sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

© Säästövinkit.com 2021
Tiedätkö uuden säästövinkin? Jaa se meille!. Jos haluat säästämisen sijaan tienata, tsekkaa rahaanetistä.com.