Säästövinkit

Lue näitä säästövinkkejä kun rahat on saatava riittämään. Sentinvenytys onkin sillä tavalla erikoinen taitolaji, että siinä kuka tahansa voi menestyä. Haluatko kokeilla? Lukemalla tätä sivustoa opit jo neljässä minuutissa rahanarvoisia asioita.

Olet nyt täällä: Säästövinkit

10 euroa puheaikaa Saunalahden liittymään — ilmaiseksi

Tämä pieni ja sievä säästövinkki toimii Saunalahden prepaid-kännykkäliittymissä. Tempussa hyödynnetään Saunalahden latausetua (10 euron latausextra). Se tulee liittymään automaattisesti kun on tilattu neljä kertaa vähintään 10 euroa saldoa. Ei ole väliä tilaako saldon netissä vai Otto-automaatilla.

Jotta 10 euron ilmaisen puheajan saa, kannattaa tilata aina pelkästään 10 euroa saldoa, ei siis esimerkiksi 20 euroa tai enemmän. Eli käytännössä tilaamalla neljä kertaa 10 euroa, saa kaupan päälle 10 euroa. Tämän voi tehdä kerta toisensa jälkeen.

Tarvitseeko tämä kirjoitus täydennystä?
Täydennykset ja kommentit alapuolelle, kiitos.

"10 euroa puheaikaa Saunalahden liittymään — ilmaiseksi" on saanut pisteet 7,4 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 5 kertaa.

Ehdota täydennyksiä näihin vinkkeihin

Vaatimattomiltakin tuntuvat säästövinkit voivat olla avuksi arvaattomaksi.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua 10 euroa puheaikaa Saunalahden liittymään — ilmaiseksi sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

© Säästövinkit.com 2021
Tiedätkö uuden säästövinkin? Jaa se meille!. Jos haluat säästämisen sijaan tienata, tsekkaa rahaanetistä.com.